onsdag 3 september 2008

Vem är rädd för Zlatan





Vakna med att solen sken in i sovrummet en skön känsla gick upp och satt på te vattnet och märkte då att ja hade sovit med balkongen dörren öppen hela natten scarry kan ja lova som ja bor på första våningen .

Tog sedan fram damm vippan och damsugaren och satte igång en riktig storstädning skönt som man ska jobba resten av veckan .


Halv 2 kom syster yster förbi hon hade vart ner och hämta pass åt lill fröken som vi reser till Gambia den 10 novenmber bröllopsresa längtar såååååååå...

Sedan var det dags att hämta stor grabben på fritdis och sedan lill fröken på dagis , lekte lite ute på gården innan det var dags att byta om till Vincent fotbolls tränning , tog cyklarna ner och som vanligt var man där sist av alla som vanligt i min familj :) Vincent kämpade på med alla möjliga olika övingar medans vi stod och huttra på sidan om ..





Sista kortet lärde ja bara knäppa leken som som egentligen heter vem är rädd för svarteman heter nu vem är rädd för Zlatan ja dog av garv alltså den e ju fotbolltränning och alla ungar har ju Zlatan som idol så dom kunde ju ha tagit något annat namn hahha ..

Cyklade hem dy blöt som det började spö regna mitt upp i allt , när ja kom hem väntade en tjockis till hund min lilla gravida hund hahha hon e bara för underbar ..

mammas tjockis hehhe






Ne nu är det dags att krypa under täcket och titta på mitt älskade one tree hill som kom ut idag ...
Natti natti

Inga kommentarer: